Wednesday, September 28, 2011

Berwajah Baru

Assalamualaikum..
Wahai orang-orang kampung sekelian alam..

Kau perasan tak belog canggih lagi hebat aku ni macam suci murni dan bersih sekarang ni ?
Dulu kan semak samun. Bunga sana, bunga sini. Pink sana, pink sini. Macam fonfon je.

Mesti kakak-kakak macho dan abang-abang taf di luar sana geli tengok template lama adik yang ge-girl sangat tu kannn..

Eh kau pehal fasha pepagi buta ni buat ayat geli-geli nih weh ? Lempang nak ?

Haaa, lepas ni takde la serabut serebelum ( betul ke ejaan dia camni ? ) aku bila bukak blog ni kannn.

Okey lah, tu je nak cakap. Bai !  :)

7 comments:

gnesop.com said...

sunnguh sudi.. cam tuan dia.. hahah

wanamira said...

hehehehe. flower2 tado da? alaa, ta gugurl la fasha. ekekeke :D

jejakalembut said...

i like bunga2 la dek.. bru kne ngn jiwa lembut i...

.hasina. said...

huhu... comey je fasha tulis entry mcm ni.. :)

fasha said...

gnesop.com : sudi ke suci ? hahahah..

wanamira : nyampah dh tengok bunga tu lama2 awak.. hehehe

jejakalembut : meh aku kasi mantera tuk keras sikit nak ?

sina : hahahahah.. tang mana yg comel nye sina. cam gangster kg pisang ada laaa..

Abang Zam said...

ok lettew. buat apa nak semak2 sangat
buat sakit mata abam zam aje
kihkih

fasha said...

woah ho ! abang zam komen la !
HAHAHAHAH

Baca sampai lebam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...