Sunday, September 11, 2011

Testing Testing

Ehem ehem..
Cam dah lama je tak bukak blog ni kan.
Sebenarnya niat nak menghapdet perkembangan terkini tu ade..
Tapi..

Aku lupa emel dengan password mana aku guna untuk blog nih.
Heh.
Hebat betul kawan kau ni kan.

Hari ni daftar masuk U balik dah.
Pejam celik pejam celik dah dekat 5 bulan aku jadi penganggur terhormat kat rumah tu.
Otak ni pun rasa macam dah berkarat je.
Mana tak nya, emel dengan password pun boleh lupa.
Gila.

Tapi yang paling best => aku dah jadi pelajar tahun akhir dekat U !
Wahhh.. rasa lain macam pulak :P

okey lah tu je.
Bai.

6 comments:

.hasina. said...

aah la si fasha ni mcm da lamaaaaaaa
sgt tak meng-hapdet blog!
wee last sem dah ye :)

fasha said...

memang lamaaaa gila tak bukak blog, sina..

belum last sem lagi. baru first sem of final year je ;D

kura said...

haha. itupun lupa yee. haish!

fasha said...

Tula, dh tua2 ni nyanyuk pulak

kotak hitam said...

best la tahun akhir....
den ado 1 1/2 lg ha....

fasha said...

setahun setengah tu xlama mana pun..
pejam celik pejam celik dah habes je nanti :)

Baca sampai lebam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...