Saturday, April 23, 2011

Ada Apa Dengan Kashmir

Kau pernah tengok 3 Idiots tak ?
Alaaa, cerita hindustan yang pasal student engineering tu.
Masa part ending tu, kau perasan tak tempat dia cantik nak mampus ?

Haaa, itu lah Kashmir kalau nak tau. ye ye je aku ni kan. tah ye tah tidak. 

Jom cekidaut cantik nau ke Kashmir ni..













Nak tengok lagi gambar-gambar Kashmir tekan lah sini. dia siap bagitau nama tempat lagi. 

Dah puas tengok gambar, jom kita belajar matematik geografi pulak. heh.

Tekan lah sini malas pulak aku nak menaip.

Kesimpulannya : boleh la nak jadikan Kashmir ni destinasi bulan madu kau tu haaa. 

10 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

sriusly tempat nie memang cantik sngt2...!!!

fasha said...

syed hilmi syed yahya : haah memang cantik sgt ! :)

~BdK cHuMiL~ said...

tahu takpe....cantik kn tempat ni...mse syu tngok 3 idiot tu ingtkn tempat ni just buat2 je...rupe2nye wujud tempat ni...subhanallah..cintiknye! :)

fasha said...

syu : hahaha.. betul lah syu tempat ni mmg wujud. byk lagi cite hindustan yg jd kn kashmir ni lokasi shooting dorg.. hehehe.. nt kt buat rombongan g sini jom! :)

YanaMIB said...

waaa x tgk lg 3 idiots..dak encem kata best...isk ada cd x?? =P

err kena byr ptptn dlu br leh pk nk pi oversea =P

fasha said...

yanaMIB : rugi la kak x tgk lagi.. cite tu best tau :)

alaaa, donlod je kak.. ape nk susah.. heheh

✿❤Cik Izan❤✿ said...

hai...salam kenal ^__^
nice blog..saya suka entry dlm ni...

kashmir tu banyak tempat yg cantik2 kan...bilalah berpeluang ke sana...

fasha said...

cik izan : hai.. salam kenal jugeee :)

timekaseh.. hehe

haah, memang cantik kashmir ni kak.. xpe2, kumpul duit bebyk, pastu boleh la p sane. hehe

fazlynaa said...

cantik kasmir ngeee

fasha said...

kannnn. :)

Baca sampai lebam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...