Saturday, April 9, 2011

Pertempuran Hebat Akan Berlaku Esok

Haaa seram tak tengok tajuk entri aku tu ? aku yang tulis ni pun rasa semacam. hebat bebenor ke pertempuran yang aku gebangkan tu. 

Sama hebat ke dari pengeboman yang Amerika buat kat Nagasaki & Hiroshima. ke lagi dasyat dari penjajahan British kat Tanah Melayu. tak pun, lagi gempak ke dari pertempuran Merong Mahawangsa masa dia nak lawan Garuda tu ? 

Okey cukup. aku dah ngantuk malas nak google banyak-banyak. gini, meh teman nak ceghita *sambil tangan lambai-lambai macam usop whilcha.



Kolej Keris Mas, UKM Bangi
SYED: Tempahan bilik akan dibuat pada 9 April 2011, jam 9 pagi di Bilik Konvensyen KKM. Tq


Tengok. betapa pemalasnya aku ni. ayat kat atas ni pun aku copy dari fanpage kolej aku. haihhh. 

Nampak tak masa tempahan bilik tu ? dia tulis pukul 9 pagi kan ? tapi korang percayalah cakap aku, sekarang ni pun confirm dah ramai yang menempek kat kafe kolej aku sebab nak berebut nombor giliran.

Tahun lepas, masa daftar bilik ni start pukul 9 jugak. aku dengan gigihnya bangun awal dalam pukul 6.50. siap-siap semua. pukul 7.30 baru gerak bagai itik pulang petang berlenggang-kangkung pergi kafe. 

Muka toksah cerita la. berseri-seri macam Kenchana Dewi sebab bangga jadi antara orang terawal sampai. sekali bila dah sampai, hambek kau. nak bernafas pun payah *bayangkan sendiri ye bilangan manusia tu. aku malas nak ingat berapa.




macam ni la aku senyum masa otw nak tempah bilik tu. hensem kan aku..


Tahun ni aku up kan sikit masa. disebabkan aku nak bilik single yang tak berapa ketul nak ada kat kolej aku ni, aku bercadang dan berniat nak pergi awal sikit. pukul 6.45. kira okey lah kan dari tahun lepas. 

Bilik single ni memang idaman ramai manusia kat sini. sebab tu la kena pergi awal. alarm pun aku dah set pukul 6.00 pagi ni. haaa, semangat kau. jangan tak caye. 

Esok, episod rempuh-merempuh akan menjadi suatu yang normal. jadi kenalah banyak-banyakkan beristighfar untuk elakkan pencarutan daripada berlaku. dan dosa yang sedia banyak ni pun takde lah bertambah dengan sewenang-wenangnya kan.


haaa, ni la blok yang aku nak duduk semester depan. cantik menarik tertarik ko memang de bom


Mesti ngantuk kan baca benda ni. aku pun tak kuasa nak menaip lagi ni. cukup la kan..

Okey.  wish me luck for tomorrow ! babai.

Assalamualaikum :)


11 comments:

Pezol Stylez said...

wish you luck yer...hihi

fiq. said...

wah, ade bilik ssingle ek dalam kolej.. perghhh

fasha said...

Pezol Stylez : big thanks ! :D

fiq : haah adeee.. best! hihih :)

Khai said...

gud luck. event x hebat xpe, yg penting gebang tu penting. huhu :D

fasha said...

khai : hahaha betul3.. nway thnx! :D

aiman rashidd said...

UKM > MATHHHHHHH !

ada dalam pilihan upu ku :)
HUHUHU

thanks . hye :) nyte :) HPPY SUNDAY !

teruskan menulis ok !

fasha said...

aiman rashidd :

hai.
amboi! semangatnya nak blaja math. hahah.

thanks a lot for the support!
happy sunday jugeee :)

LindaRahim said...

da lama x dok hostel..hihi...

fasha said...

oh ye.. heheh. xyah la duduk hostel balek, xbest mana pun.. :)

YanaMIB said...

oke gud luck booking bilek..hehe..=)

fasha said...

mekaseh kak YanaMIB.

hehe :)

Baca sampai lebam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...