Tuesday, April 12, 2011

Cuba Bayangkan..

Ha nampak tak tajuk kat atas ni ?
Kalau tak nampak meh aku ulang lagi. cuba bayangkan..

Cuba bayangkan time-time hujan cenggini, kalau kita dapat tidur nyenyak tanpa fikir
"alamak, esok ada exam. nota tak tengok lagi ni.."
Atau pun yang lebih kritikal lagi,
"alamak, esok exam. nota takde lagi ni.."

Sooodapppp !

Aku  nak bagitau tarikh-tarikh exam aku je sebenarnya ni. hek.

12 / 4 / 2011 :  Pemodelan Statistik (dah lepas tadi)
14 / 4 / 2011 :  Persamaan Beza Dan Terbitan
15 / 4 / 2011 :  Mekanik Klasik
18 / 4 / 2011 :  Statistik 2

Gap yang tersangat-sangat lama sampai boleh berjanggut. kura-kura yang kat zoo Melaka tu pun boleh sampai Uganda dah.

26 / 4 / 2011 :  Pengenalan Pengurusan Perniagaan

Jadi tak heran lah kan kalau aku lama tak buat entri baru. *tauuu, takde orang heran

Untuk pembaca tegar blog aku *aku tauuu takde yang ntah pape ni, especially Aleeza Kessum, Amber Chiah & Maya Current.. i love u. muah muah ! nanti exam dah habis, hari-hari aku update blog bagi korang muntah nak baca lagi.

Untuk sesape yang ada exam esok, good luck ! jangan nak stress sangat sampai nak pergi toilet pun postpone habis exam baru nak pergi. kang sembelit sape susahhh ? kau jugak yang penat nak teran. eh lucah ?

Boleh tak aku nak cakap good luck kat diri sendiri jugak ??? ah tak kira, nak cakap jugak.
Good luck Fasha !!!

Alamak alamak hujan dah nak berhenti. nak tidur.
Babai. thanks for reading.

Assalamualaikum :)

5 comments:

Khai said...

eh boleh pulak macam tu? hehe
gud luck dear.

exam dlm BM eh? heavennya.

fasha said...

mekaseh en. khai. hehe :)

nama subjek je BM, tapi blaja nye dalam BI =__='

exam campur2. ada BM ada BI

Amber Chiah said...

wahhh... nma i ada la kali nih. sronok.. weee~ mekaseh fasha sendeng.. he3. :p

yad'z said...

ehehe... selamat menempuhi exam n study week. ngeee~~

fasha said...

amber chiah : haruslah adaaa.. teraju utama kaaannn. hahahah. sesameee kak chiah! :D

yad'z : mekasehhh!!! hehehe :)

Baca sampai lebam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...