Thursday, April 28, 2011

Tioman.. Here I Come !

Hai !

Apa khabar ? sihat ? 
Kalau tak sihat, pergi tidur. jangan gatal gatal nak online sampai tengah malam. 

Okey, aku nak bagitau ni.. aku dah habis exam dah wei ! 
(tanda seru tu yang penting ye)

Dah 2 hari duduk rumah baru terhegeh-hegeh nak update blog. 
Isy. dasar pemalas aku ni kan.

Nak dengar cerita sadis aku tak ? sape kata tak nak, aku sula.

Sebenarnya, 4 bulan lepas famili aku plan nak pergi Langkawi.
Pastu tak jadi lah pulak. T____T  

Aku dah berangan nak borong cekelat dah tau.

Yang ni cerita best pulak.

Sabtu ni kitorang nak pergi Pulau Tioman. 
Sape tanya apesal aku tak jadi pergi Langkawi, aku sepak.

Eh, Pulau Tioman lagi syok apa. 
Pantai dia lagi bersih kan. (ayat nak sedap kan hati)

ye ye je google ni kan 


kalau aku tak jumpa cari sampan ni kat Tioman, memang aku tembak sape yang upload gambar ni kat internet.


nanti nak pakai camni lah. boleh ?


Dengar cerita naik bot nak pergi sana sejam setengah.
Lamaaaaaaa gilaaaaaaaaa.

Tak sabar nak berendam dalam laut kasi kulit hitam legam.

Sesape yang pernah pergi sana, meh la suggest kan kat aku chalet mana yang best..

3 comments:

~BdK cHuMiL~ said...

hahhahaha...auwwww! mama nk pkai cm2 ke...msti meletOPPSS an :p

Wan Adawiyah said...

nak pakai boleh takut ur family tibe2 pengsan ajer...h3h3 seksi u!!!

fasha said...

syu : atula mesti grrr rawwrrr aum aum.. hahahah

wan adawiyah : hahahah.. xlah, tipu je tu.. hehe

Baca sampai lebam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...